Trap bekleden en stofferen Utrecht

Grote merken tapijt voor zachte prijs bij Tapijtdump

Is uw woning in Utrecht toe aan een nieuw tapijt, of wilt u graag goedkoop uw trap met kwalitatief tapijt bekleden? Bij Tapijtdump betaalt u de laagste prijs voor de beste kwaliteit. In onze showroom in Spijkenisse kunt u kiezen uit een breed assortiment aan tapijten van onder andere bekende A-merken. Laat u ook vooral adviseren door onze vakmensen aangezien zij u uitstekend kunnen helpen bij het uitzoeken van het perfecte tapijt om uw trap te stofferen. Er zijn namelijk vele soorten tapijten verkrijgbaar en de ene soort is meer geschikt als trapbekleding dan andere soorten. Heeft u een passend tapijt gevonden, dan kunt u deze vaak direct meenemen. Mocht u een tapijt hebben uitgekozen die we niet op voorraad hebben, dan wordt deze binnen 5 dagen bij u in Utrecht geleverd. Hulp nodig bij het bekleden? U kunt de professionals van Tapijtdump inschakelen om goedkoop bij u in Utrecht de trap te bekleden.

Bekijk onze voordelige trapbekleding acties!

Naast een breed assortiment uit partij verkregen voordelig vinyl welke direct uit voorraad leverbaar zijn heeft Tapijtdump een ruime keuze uit A-merken vinyl. Tapijtdump garandeert u altijd de voordeligste te zijn.

Goedkoop maar goed uw trap in Utrecht laten bekleden

Uw trap stofferen in Utrecht is geen klus die u zomaar even doet. Zeker niet als u wilt dat uw trap er mooi uitziet. Bij Tapijtdump kunt u terecht voor passend advies omtrent het tapijt dat u het beste kunt gebruiken voor trapbekleding. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in trappen stofferen en kunnen u in de showroom diverse geschikte trapbekleding laten zien. Op deze website kunt u ons brede assortiment bekijken, maar kom ook zeker eens langs in onze winkel zodat u de stoffen kunt voelen.

Waarom kiezen voor Tapijtdump

Waarom is het voor u de moeite waard om vanuit Utrecht uw trapbekleding bij ons te bestellen? Hier hebben we diverse goede redenen voor:

  • Wij bieden altijd de laagste prijs in tapijten
  • Trap laten bekleden door professionals hoeft bij ons niet veel te kosten
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • U kunt gratis staaltjes aanvragen
  • Wij kunnen uw tapijt bezorgen of u haalt het gratis af
  • Sommige tapijten en vinyl leggen we gratis
  • Al meer dan 10.000 tevreden klanten gingen u voor

Trap bekleden in Utrecht? Zo houdt u de kosten laag

Goedkoop uw trap bekleden in Utrecht kan als u uw tapijt koopt bij Tapijtdump. Uw trap laten bekleden hoeft u niet veel te kosten. Wij kunnen uw trap stofferen vanaf €150,- en dat is inclusief uw tapijt, de lijm en het leggen! Tapijtdump biedt niet alleen scherpe prijzen, maar ook een goede service en tapijt van topmerken. Komt gerust langs vanuit Utrecht, of bel ons op: 0181-284979. E-mailadres: info@tapijtdump.nl.