Trap bekleden en stofferen Hilversum

Kies uit diverse stijlen voor uw trapbekleding in Hilversum

Bent u op zoek naar een specialist om uw trap te stofferen in Hilversum? Dan is Tapijtdump uw partner. Wij bieden verschillende soorten bekleding aan in diverse kleuren, materialen en poolhoogtes. Daarnaast zijn onze tapijten van uitstekende kwaliteit en moderne stijlen. Onze specialisten staan voor u klaar bij het kiezen van het juiste tapijt tot het opmeten en het leggen van de trapbekleding. Komt u langs in onze showroom en heeft u daar een mooi tapijt gezien? Als het voorraad is, kunt u deze direct meenemen. Voor bestellingen hanteren wij een levertijd van 5 werkdagen. U profiteert bij ons ook van voordelige prijzen, uitstekende service en 100% tevredenheidsgarantie. Wanneer kiest u voor trapbekleding in Hilversum?

Bekijk onze voordelige trapbekleding acties!

Naast een breed assortiment uit partij verkregen voordelig vinyl welke direct uit voorraad leverbaar zijn heeft Tapijtdump een ruime keuze uit A-merken vinyl. Tapijtdump garandeert u altijd de voordeligste te zijn.

Trapbekleding kosten voor uw trap in Hilversum

De keuze voor trapbekleding is bepalend voor de sfeer van uw interieur in Hilversum. Een mooie trapbekleding geeft uw woning weer een nieuwe uitstraling. Wilt u tegen scherpe prijzen uw trap laten stofferen? Bij Tapijtdump kunt al vanaf €150,00 uw trapbekleding aanschaffen, inclusief lijm en leggen. In onze showroom kunt u terecht voor professioneel advies waarbij wij altijd rekening houden met uw trapwensen. Of u nu een recht, dichte, open trap heeft of een trap met of zonder zijkant heeft, onze specialist legt de trapbekleding op vakkundige wijze.

Diverse keuzes voor uw trapbekleding in Hilversum

De keuzemogelijkheden zijn breed door ons grote assortiment aan trapbekleding. Kies bijvoorbeeld voor PVC vloeren van de merken: Moduleo, Mflor, Vivafloors, Belakos en Lifestyle. Of kies voor laminaat of vinyl. Zoekt u iets dat geluiddempend en warmte-isolerend is? Kies dan voor tapijt. Kom gerust een langs in winkel en laat u verrassen door het brede aanbod aan materialen en kleuren. Heeft u een geschikte trapbekleding gevonden? Maak dan een afspraak om uw trap in Hilversum gratis en vrijblijvend te laten opmeten.

Kom langs in onze winkel of bestel uw trapbekleding online

Goedkoop uw trap laten bekleden in Hilversum met kwalitatief tapijt en goede service? Bij ons heeft u keuze uit een veelzijdig aanbod van topkwaliteit. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor trapbekleding door te bellen naar 0181-284979 of te mailen naar info@tapijtdump.nl. Ook voor andere vragen over uw trap bekleden, de kosten ervan en uw trap stofferen, staan wij u te woord. Laat de trapbekleding over aan een ervaren specialist en geniet nog jaren van uw trap in Hilversum.