Gastenboek

Welkom op het Gastenboek van Tapijtdump.nl

Tapijtdump stelt uw mening over ons zeer op prijs. U kunt hier een recensie achter laten.

 
 
 
 
 
 
 
57 berichten.
Peter & Anneke Peter & Anneke schreef op juli 4, 2013 om 8:12 pm
Vandaag zijn onze trappen gestoffeerd en het resultaat is boven verwachting, echt vakwerk. Alle lof voor tapijtdump, al doet de naam iets anders vermoeden. Dit bedrijf verdient het predicaat "Tapijtmeester"
Fam.Amesz - Mailuhu Fam.Amesz - Mailuhu schreef op juni 21, 2013 om 2:11 pm
Zojuist net klaar trapbekleding: - netjes afgewerkt - aardig en beleefd personeel - netjes opgeruimd kortom goede service/kwaliteit tegen goede prijs! bedankt heren, mvg
G. Kaya G. Kaya schreef op mei 21, 2013 om 2:08 pm
Vanmorgen onze trap laten bekleden. Trap ziet er perfect uit. Een echte aanrader! Bedankt.
Ronald Ederveen Ronald Ederveen schreef op mei 16, 2013 om 7:25 pm
Kwart voor twaalf binnen. Gaan ze niet redden dacht ik. Slik. Kwart voor drie klaar en weg, gingen nog twee trappen doen. πŸ™‚ Open trap, overloop en gesloten trap perfect gedaan. Wauw! Hadden een voorproefje gezien bij vrienden dus waren vol verwachting. Helemaal uitgekomen. Bedankt.
ton ter beek ton ter beek schreef op mei 11, 2013 om 10:18 pm
trap bekleed voor 150 euro ze waren op tijd met 2personen keurig gelegd in 1 1/2 uur klasse!!!
Jolanda Jolanda schreef op januari 31, 2013 om 2:20 pm
Vanochtend mijn trap laten bekleden en een halletje. Perfect gedaan! Het hout was zo verrot op sommige plekken, maar ze hebben het keurig weggewerkt. Mijn complimenten. Ik adviseer tapijtdump iedereen aan. De bekleders waren ook zeer netjes. Petje af!!!!
Christien Christien schreef op december 31, 2012 om 7:16 am
Had de stalen snel binnen van de vinyl. Mijn gelijkvloerse woning met open keuken is snel, keurig en vakkundig gelegd met een vinyl vloer van kwaliteit. Uitstekende service en advies. Bedankt heren!
Jolanda Jolanda schreef op november 23, 2012 om 7:06 pm
Vorige week de kamer van mijn dochter vloerbedekking laten leggen. We zijn erg tevreden met het resultaat,en zullen zeker vaker een beroep op tapijtdump doen.
Ellen Kramer Ellen Kramer schreef op november 21, 2012 om 4:02 pm
Vorige week de kamer van mijn dochter vloerbedekking laten leggen. We zijn erg tevreden met het resultaat,en zullen zeker vaker een beroep op tapijtdump doen.
Ed Ed schreef op september 29, 2012 om 7:39 pm
Eerder hebben wij laminaat laten leggen door Tapijtdump. Daar waren wij zeer tevreden over. Vandaag hebben wij 2 trappen opnieuw laten bekleden. Ook dat hebben die jongens keurig gedaan. Kortom, bij tapijtdump krijg je goede servicce en kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.
Anna Klasens Anna Klasens schreef op augustus 1, 2012 om 9:03 am
wij hebben een trap en overloop laten bekleden, geweldig gedaan door Tim en Jins, twee rustig en zeer professionele mannen, alles keurig netjes opgeruimd . wij kunnen op het laatste moment de afgesproken datum niet nakomen, geen probleem. De jongens kwam gewoon laat op de avond, waar vind mens zulke service? Enorm bedankt Tara
G. Christen G. Christen schreef op april 9, 2012 om 8:05 pm
Verzoek gedaan om een stukje zeil in de caravan te leggen. Staaltjes de volgende dag met de post al binnen en binnen een week gelegd in onze caravan. Ziet er keurig uit!
Remco Remco schreef op maart 23, 2012 om 4:31 pm
Mijn trap moest gestoffeerd worden dus ik ben gaan zoeken op google en toen kwam ik Tapijtdump tegen. Ik had meteen stalen aangevraagd en die waren de eerstvolgende werkdag al in huis. Diezelfde dag heb ik een telefoontje gepleegd en een week later is mijn trap keurig gestoffeerd. Ik ben zeer tevreden over de verkopers en de stoffeerders die mijn trap kwamen stofferen. Bedankt voor de uitstekende service en een geweldig mooi gestoffeerde trap! Remco.
Florentine Florentine schreef op februari 24, 2012 om 8:49 pm
op de website voorbeeld stukjes aangevraagd, de volgende dag in huis en 3 dagen later is mijn trap perfekt bekleed. Dank voor de goede service. H. Florentine
Ruttel Ruttel schreef op februari 16, 2012 om 10:06 pm
16-2-2012 Henning Zeer tevreden met het resultaat van het bekleden van de trap. Hele vriendelijke en vakbekwame mannen.
breaz breaz schreef op januari 23, 2012 om 2:55 pm
08 januari 2012 | Loredana breaz Zeer tevreden Mijn gehele woning is gestoffeerd met pvc en mijn trappen met een heel mooi tapijt. Zeer vakkundig gelegd. Ik kreeg een hele goede begeleiding bij de keuze van mijn vloer er werd geen druk op uitgeoefend. Hele vriendelijke verkopers
frits frits schreef op januari 23, 2012 om 2:54 pm
24 december 2011 | Frits Zeer vakkundig en correct De heren van de tapijtdump hebben mij goede adviezen gegeven en dachten echt met mij mee. Nadat ze bij mij zijn komen opmeten hebbennze een zeer complete offerte uitgebracht. Daarna mijn huis erg mooi van tapijt en laminaat voorzien.