Gastenboek

Welkom op het Gastenboek van Tapijtdump.nl

Tapijtdump stelt uw mening over ons zeer op prijs. U kunt hier een recensie achter laten.

 
 
 
 
 
 
 
57 berichten.
de Vries de Vries schreef op februari 10, 2016 om 2:12 pm
Afgelopen dinsdag een open en dichte trap laten bekleden met het bekende projecttapijt (naaldvilt) en snel en bovendien zeer netjes gedaan. Ik ben nogal precies en dan let je extra op maar het is echt vakkundig gedaan. Nette stoffeerders die goed op elkaar ingewerkt zijn die zonder een enkele pauze te nemen hun werk in 1 keer afmaken ! Absoluut een aanrader en ook qua prijs zal je geen goedkopere vinden. We zijn er heel blij mee.
Gerda van der Hoogt Gerda van der Hoogt schreef op januari 27, 2016 om 4:07 pm
Vandaag onze 2 trappen laten stofferen door Tapijtdump. Wat een top resultaat!!!!! Wij zijn super blij dat we het door hen hebben laten doen, vakmensen! Hartelijke groeten, Gerda
romy romy schreef op november 28, 2015 om 12:15 am
Ik dacht bij mezelf "eerst zien en dan geloven'... Vandaag vrijdag de 27e zijn er 2 jonge jongens gekomen om de trap te stofferen en het ziet er super uit! Het zit er strak op en ze waren maar een half uurtje bezig... waarschijnlijk in het voorjaar de zoldertrap door jullie laten doen. Groetjes Romy
Schoute Schoute schreef op oktober 16, 2015 om 5:32 pm
Vandaag is bij ons zeil gelegd door 2 man. We hadden een stukje zeil gekocht en dat zou worden gelegd door personeel van Tapijtdump. Bij binnen komst kregen we direct de opmerking dat het zeil op plavuizen binnen de kortste keren lelijk zou worden. We moesten de vloer egaliseren. Gelukkig konden de beide mannen dat doen en met een klein bedrag extra werd onze gang geΓ«galiseerd en de volgende dag werd het zeil gelegd. Ik moet zeggen wat een goed werk hebben die mannen afgeleverd. Ik ben heel blij met mijn gang en het uiteindelijke resultaat. We zijn nu aan het kijken of dat ook allemaal mogelijk is op de slaapkamer. Want echt die heren hebben prima werk geleverd. En met de puntjes op de I. Echt fantastisch en de volgende keer weer ben ik weer klant bij uw bedrijf. Ook zal ik jullie aanbevelen aan iedereen die het maar horen wil. mvg ed schoute
Weimans Weimans schreef op oktober 15, 2015 om 5:39 pm
Als er een bedrijf is dat 'tot op het bot' met je meedenkt in niet alleen het vinden van oplossingen, maar deze ook aandraagt, dan zeg ik:'Tapijtdump'...daar moet je zijn!! (Want dat doen jullie absoluut) Ze hebben enorm veel geduld met mij en m'n situatie moeten hebben (de mensen die m'n situatie kennen, die weten waar ik het over heb), maar ondanks dat was geen stap ze teveel. Ontzettend vriendelijke medewerkers waarvan ik met een oprecht hart kan zeggen dat ze het werk wat bij u verricht moet worden met enorm veel passie en deskundigheid verrichten. Bent u op zoek naar een bedrijf wat met 'plezier en passie' uw tapijt legt, schroom dan niet om Tapijtdump te bellen... Dan weet u precies waar ik het over heb. Dank jullie wel heren en dames (want die zijn er absoluut ook bij) voor het geweldige resultaat dat jullie in mijn huis hebben afgeleverd. Ik zal jullie zeer zeker aanbevelen in mijn kringen!
Brenda Brenda schreef op juli 8, 2015 om 1:27 pm
Onze 2e trap laten stofferen. Geweldig resultaat! Jammer dat ik geen foto's kan plaatsen, want het is heel mooi. Vriendelijke jongens en ze zijn heel snel klaar. Een echte aanrader.
Breedenbach Stiens Friesland Breedenbach Stiens Friesland schreef op juni 8, 2015 om 9:15 pm
Vandaag door tapijtdump onze trap opnieuw laten bekleden. Een ritje helemaal naar de andere kant van Nederland Friesland. Netjes rond de afgesproken tijd en in krap anderhalf uur tijd klaar. Erg vriendelijke mensen, En alles netjes achter gelaten! We hebben ook gekozen voor de speciale onderlaag, geen gekraak meer en heerlijk zacht echt een aanrader!
T de Jong T de Jong schreef op mei 27, 2015 om 12:31 pm
Twee weken geleden onze trap met tapijt laten bekleden. Omdat ik niet in de buurt van de winkel woon is alles per e-mail en telefonisch geregeld. Er kwamen 2 stoffeerders. Ze hebben de trap zeer netjes bekleed. Goed werk. Ik ben zeer tevreden!
Braakhekke Braakhekke schreef op april 30, 2015 om 4:55 pm
Mijn oude trap prachtig bekleed Het is een apart model trap, maar de stoffeerder heeft vakkundig en netjes zijn werk gedaan. Top Zelfs nog iets extra's gedaan voor een vrienden prijs. Een echte aanrader. 100% tevreden
arlyna arlyna schreef op maart 27, 2015 om 2:15 pm
Vandaag onze trap laten stofferen door de mensen van tapijtdump. Wat was het snel klaar!! In een uurtje was het klaar. heel erg netjes, en vriendelijke mensen. Goede prijs-kwaliteit verhouding. wij hebben een huurhuis dus we wilden niet teveel geld besteden, maar wel een mooie trap Dat is gelukt!! πŸ™‚ bedankt Tapijtdump groetjes van 2 tevreden klanten.
Brenda Brenda schreef op december 13, 2014 om 11:23 am
In de winkel heel vriendelijk behandeld, ze denken met je mee. Een half jaar geleden hebben ze op heel de eerste verdieping en de zolder verdieping zeil gelegd en gisteren hebben ze mijn trap gestoffeerd. Dat ging vrij snel. Na een paar dagen stond de afspraak al. Ze hebben het heel netjes gedaan. Het zeil leggen duurde nog geen twee uur, en de trap bekleden nog geen drie uur. Ben er heel erg tevreden mee. Ze ruimen alles netjes op. Ze zijn heel vriendelijk. Van de zomer een groot stuk kunstgras besteld van 5 x 5 meter, dit kwamen ze zelfs helemaal brengen tot in de tuin. Een dikke 10. Ik zou ze zeker aanraden! Prijs kwaliteit verhouding is super.
Karsten Karsten schreef op september 9, 2014 om 9:05 pm
Goed geholpen, prima service, laminaat keurig gelegd. Denken mee. Zeker aan te bevelen.
Gilbert Gilbert schreef op juli 23, 2014 om 3:50 pm
Ik kan iedereen aanraden om naar de showroom van Tapijtdump te gaan, daar zie je echt alles tot en met gestoffeerde trappen als voorbeeld aan toe! Na een zeer goed advies over de uitgebreide mogelijkheden voor wat betreft het stofferen van onze trap voor een mooie stof gekozen, de prijs viel ook 100% mee en 2 weken later hebben de medewerkers van Tapijtdump het prettige contact in de winkel een vervolg gegeven en onze trap schitterend bekleed, mannen van Tapijtdump bedankt voor dit stukje vakwerk!
Nienke Nienke schreef op juni 24, 2014 om 12:34 pm
Wat een geweldige service en wat een geweldig resultaat. Super bedankt, ik ga echt 100% genieten van mijn nieuwe huis met zo'n mooie trap!
fam hotting fam hotting schreef op mei 31, 2014 om 9:10 pm
Onlangs 2 trappen bekleed. Keurig en netjes gedaan. een dikke 10. Fam Hotting, Ooltgensplaat
Redering Redering schreef op mei 28, 2014 om 9:03 am
Gisteren vinyl en tapijt gekocht door omstandig heden veel haast bij. en ja tapijtdump staat voor u klaar gisteren ook al gelecht. survice super ik een meet foutje gemaakt geen probleem kom morgen maar even langs leggen we dat er morgen ook ff in voor je. in 1 woord super en super service. oja en prijs daar kan je het ook niet voor laten nogmaals super bedankt heren en dames van tapijtdump een echt aanrader
Mignon Mignon schreef op mei 5, 2014 om 9:14 am
Gisteren vinyl en tapijt gekocht door omstandig heden veel haast bij. en ja tapijtdump staat voor u klaar gisteren ook al gelecht. survice super ik een meet foutje gemaakt geen probleem kom morgen maar even langs leggen we dat er morgen ook ff in voor je. in 1 woord super en super service. oja en prijs daar kan je het ook niet voor laten nogmaals super bedankt heren en dames van tapijtdump een echt aanrader
Fam. Dijkstra Fam. Dijkstra schreef op april 27, 2014 om 8:12 pm
Donderdag 24April is bij ons laminaat gelegd. Er is met drie man erg netjes en snel gewerkt. Wij zijn zeer tevreden en een adres om door te geven. Super.
Marianne Marianne schreef op april 2, 2014 om 11:45 am
Twee weken geleden is onze trap en overloop bekleed door Tapijtdump. Het is keurig netjes gedaan, wij zijn hier heel tevreden over. Vriendelijke jongens die alles keurig netjes hebben opgeruimd. Ook in de winkel vriendelijk geholpen. Eerst via internet stalen aangevraagd die de volgende dag al in huis waren. Fijne grote stalen ! Wij kunnen het iedereen aanraden hier tapijt te kopen.
Rico Rico schreef op december 14, 2013 om 10:25 am
Gisteren is mijn trap bekleed en dit is echt TOP gedaan. Het resultaat is perfect, ik kan iedereen aanraden om hun trap te laten bekleden door Tapijtdump.. Ze moesten helemaal naar Assen (Drenthe) komen rijden en dat was geen enkel probleem. ik ben dus een tevreden klant!